Contactgegevens

Kanaalweg 3a
8356VS Blokzijl
T: (0527) 29 12 98
info@denekkerenelzinga.nl


KVK nr: 71987495
BTW nr: NL002165444B26
FacebookWhatsapp

Puma

Voor wie meer verlangt

Doelstellingen veranderen, behoeften veranderen, markten veranderen – maar het aantal uren in een dag nooit. Daarom hebben we de Puma gelanceerd. Een zeer productieve, veelzijdige en gebruiksvriendelijke tractor die alles levert dat nodig is voor het uitvoeren van uw dagelijkse taken. Eenvoud. Productiviteit. Zuinigheid. Comfort. Kwaliteit. De Puma geeft u meer.

Doordachte eenvoud

Uit feedback van klanten is duidelijk gebleken dat de Puma uitgerust is met de meest eenvoudige en
gebruiksvriendelijke bedieningen. We hebben de berekening gemaakt en geconstateerd dat u met de Puma, vergeleken met de concurrerende modellen uit dezelfde klasse, 28% minder tijd nodig hebt om volledig vertrouwd te raken met het bedieningssysteem. Een tijdsbesparing van 28% in de eerste maand komt wel neer op 83 uren die veel geld waard zijn, wanneer u ze verrekent met het loon van de bestuurder (vermenigvuldigd met het aantal bestuurders). Reken zelf na. Eenvoud loont echt!

23% Meer productiviteit

Dankzij de topprestaties van de motor met de Selectieve Katalytische Reductie (SCR) technologie levert het motorvermogenmanagement van de Puma tot 23% meer nominaal vermogen, waardoor u moeiteloos zware werkzaamheden in het veld en op de weg kunt verrichten, evenals hydraulische taken met een hefvermogen tot 10.460 kg. Uitmuntende prestaties, seizoen na seizoen.

Zuinigheid. Bespaar tijd, brandstof en bedrijfskosten

Met de classificering van “beste in zijn klasse” inzake brandstofefficiëntie en het draaien bij een laag motortoerental, ook tijdens wegtransport, bespaart u in combinatie met AFS™ Advanced Farming Systems nog meer tijd en geld doordat het systeem overlappingen in het veld beperkt en dus het aantal ritten optimaliseert. Een slimme technologie om veel geld te besparen.

Comfort. De stilste cabine in zijn klasse

Stil, uiterst comfortabel en ontworpen om bestuurders het maximum aan veiligheid en gebruiksgemak te bieden, voor productiviteit op de weg, het erf en in het veld, een hele dag lang. Geniet dankzij de Puma van stijlvolle topproductiviteit.

Bekijk ook eens

Nog vragen?