Contactgegevens

Kanaalweg 3a
8356VS Blokzijl
T: (0527) 29 12 98
info@denekkerenelzinga.nl


KVK nr: 71987495
BTW nr: NL002165444B26
FacebookWhatsapp

Puma CVX

CVX - De inuïtieve manier om brandstof te besparen

De nieuwe Puma CVX serie tractoren werd ontwikkeld, getest en gebouwd in het Europese productiehoofdkwartier van Case IH, in de Oostenrijkse St. Valentin fabriek. Met acht modellen bouwt Puma CVX verder op de bewezen ervaring en leiderschap tijdens de laatste 13 jaar CVT-transmissieontwerp. Nieuwe functies en Case IH APM zorgen ervoor dat u zich kunt concentreren op de uit te voeren taken, terwijl de Puma CVX voor de productiviteit en het lage brandstofverbruik zorgt.

Traploze productiviteit

De aandrijving met de uiterst efficiënte, continu variabele transmissie tussen 0 en 50 km/u zonder
koppelonderbreking. De DKT™ dubbele koppelingstechnologie optimaliseert de transmissie-efficiëntie voor een aangenaam soepele rit en eersteklas brandstof- en vermogensefficiëntie. De Active Stop functie zorgt ervoor dat de tractor op een helling blijft stilstaan zonder gebruik van de remmen, zelfs met volgeladen aanhangwagen.

Positieve bezuinigingsvooruitzichten

APM – Automatic Productivity Management werkt achter de schermen om het brandstofverbruik te verminderen. Dankzij de coördinatie van motor, transmissie en aftakas met de Multicontroller en het rijpedaal, verkrijgt u het ideale evenwicht tussen brandstofefficiëntie en vermogen. Bovendien zijn er nog de eenvoud en prestaties. Was het weer maar zo voorspelbaar als de Puma CVX-tractoren!

Topklasse comfort

Minder lawaai, minder inspanningen, 360° zicht. De Puma CVX beschikt over voorasvering, cabinevering en een geveerde stoel om de bestuurder een ultrasoepele rit te bezorgen. Met alle bedieningen ergonomisch geïntegreerd in de armsteun van de bestuurdersstoel, uitstekend panoramisch zicht rondom en een verrassend stille werkomgeving hebt u alles in huis voor een ontspannen en productieve dag achter het stuur.

Interactief - Geïntegreerd - Intuïtief

De AFS Advanced Farming Systems van Case IH zijn binnen handbereik op het AFS Pro 700 touchscreen, geïntegreerd in de armsteun. Naast de volledige automatisering van alle belangrijke tractorfuncties, inclusief het opslaan van 30 kopakkerfuncties, monitort het AFS-scherm ook het uitgevoerde werk, het brandstofverbruik, de bedrijfskosten en nog veel meer.

Bekijk ook eens

Nog vragen?