Contactgegevens

Kanaalweg 3a
8356VS Blokzijl
T: (0527) 29 12 98
info@denekkerenelzinga.nl


KVK nr: 71987495
BTW nr: NL002165444B26
FacebookWhatsapp

Steiger/Quadtrac

Zet een meester in productiviteit in het veld

De Quadtrac en Steiger tractoren zijn productiviteitsreuzen en leveren de hoogste trekkracht voor grote werkbreedtes. Met de Steiger en Quadtrac 620 bereikt de nieuwe productlijn ongekende productiviteitshoogtes. De krachtigste tractor op de markt met een nominaal vermogen van 628 pk en in staat om een ongelooflijk maximumvermogen van 692 pk te leveren. De Quadtrac en Steiger series zetten nieuwe normen voor productiviteit, betrouwbaarheid en comfort, en overschrijden ruimschoots de verwachtingen van de meest veeleisende professionele landbouwers. Ze komen dus de belofte van onze Efficient Power-strategie na. De nieuwe productlijn optimaliseert zowel de technische eigenschappen van de machine als de rechtstreekse interface met de bestuurder en verzekert efficiëntie op alle terreinen.

Nieuwe normen zetten - Hi-eSCR voor de modellen 540, 580 en 620

De tractoren van de Quadtrac en Steiger series brengen de uiterst efficiënte Selective Catalytic Reduction (selectieve katalytische reductie - SCR) emissietechnologie op een volledig nieuw niveau en voldoen aan de normen van emissiefase IV, die vereisen dat de stikstofoxiden (NOx) met 80% worden gereduceerd ten opzichte van de emissiefase IIIB-niveaus. Ontwikkeld door de interne motorspecialist FPT Industrial, gaat de nieuwe HI-eSCR technologie zelfs nog verder en beperkt de uitstoot met 95%, mét verbetering van prestaties, brandstofverbruik en betrouwbaarheid. Dit systeem is gebaseerd op schone lucht in de motor voor een optimalisering van de verbrandingsefficiëntie, en de minimalisering van de deeltjesmateriaalproductie (particulate matter - PM), zodat geen deeltjesfilter nodig is, terwijl de NOx worden afgebroken in het nabehandelingssysteem. De efficiëntie wordt nog verbeterd dankzij de toevoeging van een nieuwe elektronische besturingseenheid voor de besturing van motor en nabehandelingssysteem, en de integratie van alle functies ervan. Indrukwekkende prestaties, verwaarloosbare bedrijfskosten: dit is Case IH-technologie op zijn best.

Beter dan ooit

Talloze nieuwe functies en verbeteringen maken uw werkdag nog makkelijker. Stap in de cabine en u merkt onmiddellijk de verbeterde ergonomie en achtergrondverlichting van de Multicontroller op. Een nieuwe stoel met geïntegreerd kussenventilatiesysteem en onafhankelijke regeling van het onderste kussen voor- en achteraan is nu als optie beschikbaar. Dagelijkse controles verlopen nog sneller dankzij de nieuwe optionele doorzichtige doppen om het oliepeil op alle track rollers te controleren. Door de veranderende oliekleur spoort u eveneens vroegtijdig eventuele beschadigde lagers van de rollers op en voorkomt zo kostbare schade aan de lagerkooi. Rupsbanden van hoge kwaliteit zijn beschikbaar bij Good Year of Camoplast.

Bekijk ook eens

Nog vragen?