Contactgegevens

Kanaalweg 3a
8356VS Blokzijl
T: (0527) 29 12 98
info@denekkerenelzinga.nl


KVK nr: 71987495
BTW nr: NL002165444B26
FacebookWhatsapp

Quantum V/N/F

Smal ontwerp, krachtige natuur

Case IH biedt een scala van twaalf high-performance tractoren die speciaal zijn ontwikkeld volgens de behoeften van wijngaard- en boomgaardklanten. Dankzij een minimale breedte van 1077 mm is de Quantum V geschikt voor gebruik in de dichtstbeplante wijngaarden. Bij ruimere rijafstanden en boomgaarden vormen de Quantum N of de Quantum F tractoren met een minimale totale breedte van 1238 mm of 1398 mm de beste keuze. Binnen deze smalle breedtes zijn alle functies, prestaties en bestuurderscomfort aanwezig voor maximale productiviteit.

Compact aan de buitenkant, ruim aan de binnenkant

De Quantum is uitgerust met een cabine met uitgebreide specificaties die u voldoende hoofdruimte biedt. Hoewel de tractor aan de buitenkant compact en smal is, beschikt u binnenin over veel ruimte. Een ergonomische lay-out van de bedieningen en een volledig verstelbare stoel en stuurwiel zorgen ervoor dat uw lichaam en geest ontspannen blijven.

Efficiënte bediening en zuinige werking

Dankzij de grote keuze aan transmissie-opties kunt u de transmissie kiezen die het best bij uw bedrijf past. Quantum-tractoren zijn uitgerust met een op zwaar werk berekende transmissie voor een vlotte, betrouwbare werking. Jaar in, jaar uit. De aftakas is ontworpen om u onder alle omstandigheden een zuinige krachtoverbrenging te bieden.

Veel toepassingen

Naast hun indrukwekkende hefvermogen zijn de Quantum-tractoren uitgerust met een hydraulisch systeem dat de veelzijdigheid biedt die u nodig hebt voor een gevarieerde werkdag. Onze Quantum V-, N- en F -tractoren zijn voorzien van de allernieuwste technologieën om, indien vereist, vermogen om te zetten in trekkracht op de wielen. Deze kenmerken dragen bij tot de efficiëntie en winstgevendheid van uw bedrijf.

Bekijk ook eens

Nog vragen?