Contactgegevens

Kanaalweg 3a
8356VS Blokzijl
T: (0527) 29 12 98
info@denekkerenelzinga.nl


KVK nr: 71987495
BTW nr: NL002165444B26
FacebookWhatsapp

Maxxum

Maxxum serie - made in Oostenrijk

Maxxum. Instapniveau, een kostenbewuste investering om het werk gedaan te krijgen. Een simpel flexibel pakket, aangepast aan uw bedrijf. Zo eenvoudig is het. Maxxum Multicontroller. De juiste keuze wanneer u een veelzijdig, hoog vermogen pakket zoekt dat een uitmuntende bestuurdersomgeving combineert met een bedieningssysteem van topkwaliteit. Het resultaat is een toonaangevende tractor die maximale productiviteit en rendement levert.

Productiviteit. Uitstekende prestaties en veelzijdigheid

10% extra prestaties worden beschikbaar door eenvoudig gas terug te nemen tot 1900 toeren. Voor uw Maxxum 120 EP betekent dit een toename van het vermogen met 12 pk bij elke toepassing. Het actieve motorvermogenmanagement (EPM) van Case IH levert minstens 15% bijkomend vermogen. Deze extra prestaties komen automatisch beschikbaar tijdens wegtransport en aftakastoepassingen. Voor uw Maxxum 120 betekent dit een verdere vermogenstoename van 21 pk.

Kosteneffectiviteit. Efficiëntie zoals het hoort

Dankzij de toepassing van de SCR-technologie zijn we erin geslaagd zowel het brandstofverbruik als de uitstoot te verminderen. De vermindering van de uitstoot na het verbrandingsproces door toevoeging van de AdBlue®-vloeistof rechtstreeks in de uitlaat, maakt een compromisloze benadering mogelijk bij het ontwerpen van de motor om vermogen te leveren en brandstof te besparen. Het resultaat is niet alleen efficiëntie maar beschermt ook het milieu. Reeds bewezen door de PUMA, MAGNUM en STEIGER series.

Eenvoudige bediening. Gebruiksvriendelijke technologie

Ontworpen om u de volledige controle over een veeleisende werkdag te geven. Maxxum staat voor bewezen Case IH engineering en comfort, terwijl Maxxum Multicontroller voor geavanceerde technologie en een luxueuze bestuurdersomgeving staat. Met beide gamma’s blijft u rijden! Dagelijkse controles nemen haast geen tijd in beslag en de geplande onderhoudsbeurten zijn miniem, met lange tussenpozen.

Bekijk ook eens

Nog vragen?