Contactgegevens

Kanaalweg 3a
8356VS Blokzijl
T: (0527) 29 12 98
info@denekkerenelzinga.nl


KVK nr: 71987495
BTW nr: NL002165444B26
FacebookWhatsapp

Maxxum CVX

Maxxum CVX - technologie die werkt

Elke Case IH Maxxum CVX tractor stuurt een duidelijke boodschap de wereld in: het krachtige design, de moderne styling met zijn afgeronde vormen die stijl en kracht combineren: elk detail werd ontworpen om voor u te presteren. Telkens u in de cabine stapt en wegrijdt, ervaart u de kracht van technologie op zijn best.

Comfortabele panaramische cabine met surround vision™

De nieuwe Maxxum CVX is uitgerust met de “Surround Vision” cabine voor maximaal comfort en ergonomie. Dit is de grootste cabine in zijn klasse en, dankzij een glasoppervlak van 5,78 m² biedt ze grootste gezichtsveld rondom. Het design met 4 stijlen en geïntegreerd dakraam bieden onbelemmerd zicht op de werktuigen, met een gezichtsveld van 105 graden vooraan - ideaal voor het werken met een voorlader. De laagste geluidsniveaus van de sector, met amper 69dB(A) en de toonaangevende cabinevering bepaalden een nieuwe comfortnorm.

Efficiënte transmissietechnologie

De nieuwe, uiterst efficiënte CVX-transmissie brengt u soepel en zonder koppelonderbreking van 0 naar 50 km/u.
De active-stop besturing voorkomt dat de tractor achteruitrolt, zelfs op steile hellingen en met volgeladen aanhangwagen, zonder dat u de rem hoeft te gebruiken. Dankzij de DKT™ (dubbele koppelingstechnologie) kunt u naadloos schakelen en de transmissie-efficiëntie optimaliseren, voor een aangenaam soepele rit en hoge brandstofefficiëntie.

Sterk, degelijk en op maat

Een uitgebreid assortiment aan opties, inclusief voorladers, front- en gewone aftakassen, industriële of landbouwbanden zorgen ervoor dat de Maxxum CVX-tractoren volledig uitgerust en klaar om te werken geleverd worden. Bovendien kunnen de cabineversies aangepast worden met prestatiemonitors en ISO-bus, om gegevensoverdracht mogelijk te maken tussen tractor en werktuig.

Bekijk ook eens

Nog vragen?