Contactgegevens

Kanaalweg 3a
8356VS Blokzijl
T: (0527) 29 12 98
info@denekkerenelzinga.nl


KVK nr: 71987495
BTW nr: NL002165444B26
FacebookWhatsapp

Magnum

Trekkracht om u door de zwaarste omstandigheden te slepen

De Magnum-reeks nieuwe stijl werd gebouwd om aan de eisen van grootschalige landbouwers te voldoen wat betreft kracht, duurzaamheid, comfort en productiviteit. De Magnum-tractor brengt betrouwbare technologie en waarden naar hun bedrijf. De Magnum-reeks motoren zijn ontworpen om een maximaal vermogen te leveren met Efficient Power. Selectieve katalytische reductie-technologie (SCR) levert het hoogste vermogen dat nodig is met het laagste brandstofverbruik en uitstoot. Indien nodig zal het motorvermogensbeheer (Engine Power Management) het vermogen tot 37 pk extra verhogen, om over golvende velden en steile wegen te rijden. EPM voldoet eveneens aan de hogere aftakas- en hydraulische vermogenseisen van de grotere, productievere werktuigen van vandaag.

Degelijke efficiëntie. Automatische versnellingen

Wanneer het op brute trekkracht aankomt, is de bewezen Magnum Full Powershift-transmissie met standaard automatische schakeling van Magnum onklopbaar. Hij zorgt voor een naadloze, soepele schakeling van de start tot 40 of 50 km/h. In speciale situaties waar een lage snelheid is vereist, is een optionele “shift through” kruiptransmissie met 5 vooruit- en 2 achteruitversnellingen op alle modellen verkrijgbaar.

Haalt de spanning uit een zware klus

Een zware klus die niet kan wachten? Goed om weten dat uw tractor er klaar voor is, met de meest comfortabele cabine in de sector. Een luxueuze draaistoel met bedieningen en monitor geïntegreerd in de Multicontroller-armsteun, die verstelbaar is volgens uw rijpositie. De armleuning beweegt omhoog en omlaag en draait met u mee wanneer u de stoel draait. Het stuurwiel kan worden gekanteld en is verstelbaar in de hoogte, voor de ideale gezonde werkhouding. De lederen stoel is uitgerust met luchtvering en ook beschikbaar met een geïntegreerd verwarmings-/koelsysteem.
Samen met de cabinevering isoleert de klasse IV geveerde vooras van de Magnum 235-315 de bestuurder tegen schokken. Een geveerde klasse V vooras en controlesysteem is beschikbaar voor de Magnum 340.

Bekijk ook eens

Nog vragen?