Contactgegevens

Kanaalweg 3a
8356VS Blokzijl
T: (0527) 29 12 98
info@denekkerenelzinga.nl


KVK nr: 71987495
BTW nr: NL002165444B26
FacebookWhatsapp

Magnum CVX

Grote prestaties, hoge waarde

Het nieuwe Magnum gamma, met tot 419 pk maximaal motorvermogen, werd ontwikkeld en gebouwd volgens de wensen van onze klanten: krachtig, comfortabel, hoge productiviteit en betrouwbaar - voor de behoeften van professionals. De nieuwe Magnum CVX brengt betrouwbare technologie binnen uw bedrijf en creëert werkelijke toegevoegde waarde met zijn krachtige en zuinige prestaties. De nieuwe transmissie zal uw productiviteit en het rendement van uw bedrijf nog verder omhoogstuwen.

Ontworpen voor transport- en veldwerk

Dankzij de continu variabele transmissie is de Magnum CVX de perfecte allrounder op de weg en in het veld. Voor een maximale efficiëntie is de CVX-transmissie uitgerust met vier mechanische trappen die automatisch worden gewijzigd tussen 0 en 50 km/h. Het automatische productiviteitsbeheer (Automatic Productivity Management - APM) vermindert automatisch het motortoerental en past dit aan de vermogensbehoeften aan. De standaard active-stop besturing voorkomt dat de tractor achteruitrolt, zelfs op steile hellingen en met volgeladen aanhangwagen, zonder dat u de rem hoeft te gebruiken.

De krachtigste standaardtractor ter wereld (419 PK maximaal motorvermogen)

Met een nominaal vermogensbereik van 235-370 pk is de Magnum CVX de krachtigste standaardtractor in de sector. In combinatie met de selectieve katalytische reductie (SCR), levert de Efficient Power-technologie alle kracht en koppel die u nodig hebt - samen met een laag brandstofverbruik en lage uitstoot. De Magnum CVX is ontworpen voor maximale prestaties tijdens zwaar transport en veeleisend veldwerk. Voor de bestuurder biedt deze tractor de ideale werkomgeving, met veel ruimte, een gemakkelijke en intuïtieve bediening, perfect zicht rondom, doeltreffende koplampen voor werk in het donker en ophangingen die een vloeiende rit voor de bestuurder en de werktuigen garanderen. De motor van de Magnum CVX is perfect afgestemd op uw behoeften, terwijl het brede aanbod van banden en ballasten ervoor zorgt dat u onder alle omstandigheden kunt genieten van een perfecte grip. U kunt achterover leunen in de comfortabele cabine en genieten van de enorme productiviteit en uitzonderlijk lage bedrijfskosten van de Magnum CVX.

Bekijk ook eens

Nog vragen?