Contactgegevens

Kanaalweg 3a
8356VS Blokzijl
T: (0527) 29 12 98
info@denekkerenelzinga.nl


KVK nr: 71987495
BTW nr: NL002165444B26
FacebookWhatsapp

Farmall U

De veelzijdige voorlader tractor met vermogen voor het hele jaar

Deze robuuste en betrouwbare tractoren zijn ontworpen voor werkzaamheden in akkerbouw-, veeteelt- en landbouwbedrijven. Of u nu werkt met gemonteerde of getrokken werktuigen, met een lader of tijdens transport: de veelzijdige Farmall U tractoren doen de beroemde naam Farmall meer dan eer aan.

Bewezen prestaties

Dankzij krachtigere motoren die voldoen aan de emissiefase IIIB-normen, een hoger koppel en meer rendement, in combinatie met bewezen ontwerpkarakteristieken van de cabine en transmissie, is de nieuwe Farmall U een kracht waar rekening mee moet worden gehouden. Dankzij de hoge vermogens-gewichtsverhouding en de vlotte wendbaarheid is de nieuwe Farmall U nog meer geschikt voor werkzaamheden met de aftakas, voorlader en algemene transporttaken in uw bedrijf.

Farmall U stuurt het bedrijf

Deze betrouwbare, hardwerkende utiliteitstractor is in staat om de dagelijkse taken in vee-, melkvee- en akkerbouwbedrijven tot een goed einde te brengen, als hoofdtractor of naast krachtigere tractoren. In het hoogseizoen, tijdens lange uren en wanneer het werk absoluut af moet, gaat de Farmall U de uitdaging aan en maakt het werk af. Ook bij gemeentelijke toepassingen voldoet de Farmall U aan de verwachtingen.

Bekijk ook eens

Nog vragen?