Contactgegevens

Kanaalweg 3a
8356VS Blokzijl
T: (0527) 29 12 98
info@denekkerenelzinga.nl


KVK nr: 71987495
BTW nr: NL002165444B26
FacebookWhatsapp

Farmall U Pro

Farmall U Pro - comfort en vermogen

Deze comfortabele en krachtige tractoren zijn ontworpen voor werkzaamheden in akkerbouw-, veeteelt- en landbouwbedrijven. Of u nu werkt met gemonteerde of getrokken werktuigen, met een lader of tijdens transport: de multifunctionele Farmall U tractoren doen de reputatie van de legendarische Farmall naam alle eer aan.

Werken met efficiënt vermogen

De bewezen FPT-motoren met common rail brandstofaanvoertechnologie en uitlaatgasnabehandeling voldoen aan de normen van emissiefase IIIB van de emissiewetgeving. Deze motoren leveren meer koppel en snellere acceleratie, met een constant beschikbaar maximumvermogen tussen 1900 en 2200 tpm. De Farmall U PRO modellen zijn standaard uitgerust met een efficiënte 32x32 Powershift-transmissie met vier versnellingen, met een Eco-vermogen van 40 km/h bij een motortoerental van 1750 tpm. De vermogenscurve is perfect afgestemd op de 4-traps aftakas (540/540E/1000/1000E), waardoor steeds het vereiste vermogen wordt geleverd, ongeacht de taak die de tractor moet uitvoeren: van hooi keren tot zware grondbewerking met de rotor-eg.

Eersteklas comfort en prestatievermogen het hele jaar door

Dankzij het lage geluidsniveau van amper 72dB (A), volledige airconditioning* en voor een eenvoudige bediening opgestelde bedieningen, biedt de cabine van de Farmall U PRO een voortreffelijke bestuurdersomgeving. Gemakkelijk af te lezen, op de stuurkolom gemonteerde instrumenten, een eenvoudig verstelbare en comfortabele bestuurdersstoel en een comfortabele, wegklapbare bijrijdersstoel, zorgen ervoor dat u zelfs de langste werkdag moeiteloos aankunt. In de Farmall U PRO cabine profiteert u van een onovertroffen ‘surround’ panoramisch gezichtsveld dankzij de volledig glazen deuren, de brede voor- en achterruiten en een opengaand cabinedakvenster voor onbelemmerd zicht op de lader. Het resultaat is een vrij zicht in alle richtingen, zonder obstakels.

Sterk, degelijk en op maat

Dankzij een hele reeks opties, zoals voorladers, een fronthef en -aftakas, extra hydraulische configuraties en banden naar keuze, worden de Farmall U PRO tractoren volledig uitgerust en bedrijfsklaar geleverd. Daarnaast kunnen de cabine-uitvoeringen aangepast worden met prestatiemonitors en een ISO-bus, om de overdracht van gegevens tussen tractor en werktuig mogelijk te maken.

Bekijk ook eens

Nog vragen?