Contactgegevens

Kanaalweg 3a
8356VS Blokzijl
T: (0527) 29 12 98
info@denekkerenelzinga.nl


KVK nr: 71987495
BTW nr: NL002165444B26
FacebookWhatsapp

Farmall C

De veelzijdige tractor die u in uw velden en op uw erf wilt zien

Met een uitgebreid assortiment fabrieksopties zijn de Farmall C tractoren klaar voor alle soorten landbouw-, gemeentelijk en industrieel werk. Dankzij een hele reeks opties voor banden, hydraulische systemen en koppelingen kunnen deze tractoren voor een groot aantal toepassingen gebruikt worden.

Compact, wendbaar en capabel

Indien u op zoek bent naar een allround lichtgewicht tractor, maar denkt dat kleinere tractoren niet de specificaties bezitten van hun zwaardere stalgenoten, kijk dan nog eens goed… naar de Case IH Farmall C! Deze krachtige tractor met lage bodemvrijheid combineert het beste van de techniek van de compacte utiliteitstractor met de geavanceerde technologische eigenschappen van grotere machines.

Gebruiksvriendelijk en comfortabel

Dankzij de ruime cabine, de grote stoel en het verstelbare stuur geniet zelfs de grootste bestuurder van een ontspannende en rustige werkomgeving. De intuïtieve en ergonomische indeling van de bedieningen creëert een comfortabele werkplek. Dankzij de brede deuren en vlakke vloer is in- en uitstappen kinderspel wanneer u klusjes opknapt op het landbouwbedrijf. Met een onbelemmerd zicht op uw werkgebied en werktuigen kunt u vol vertrouwen aan de slag. Dankzij het optionele transparante dakvenster kunt u bovendien sneller en eenvoudiger met de voorlader werken.

Bekijk ook eens

Nog vragen?