Contactgegevens

Kanaalweg 3a
8356VS Blokzijl
T: (0527) 29 12 98
info@denekkerenelzinga.nl


KVK nr: 71987495
BTW nr: NL002165444B26
FacebookWhatsapp

Farmall A

Perfect op maat voor uw bedrijf

De Farmall A is zo ontworpen dat nieuwe of beginnende bestuurders er snel vertrouwd mee raken, waardoor de Farmall A een ondersteunende rol speelt binnen grote bedrijven met verschillende bestuurders. Dankzij de voordelige aankoopprijs en lage bedrijfskosten is de Farmall A ook voor kleinere bedrijven een verstandige en verantwoorde investering.

Zuinig met specificaties - gemakkelijk te bedienen

De Farmall A mag op technologisch vlak dan niet even gesofistikeerd zijn als de Case IH-tractoren met groter vermogen, toch beschikt hij op een gebruiksvriendelijke manier over alle essentiële eigenschappen. In plaats van elektronische schakelaars is de Farmall A uitgerust met mechanische hendels om elke functie rechtstreeks te bedienen voor een eenvoudig en praktisch gebruik.

Bewezen veiligheid en ontwerp

Farmall A-tractoren voldoen aan de meest recente veiligheidsnormen voor de bescherming van de bestuurder, terwijl de motoren voldoen aan de emissiewetgeving voor een schone en veilige werkomgeving. Bewezen transmissieontwerp, onderdelen van hoge kwaliteit en duurzame constructie garanderen betrouwbaarheid.
Ongeacht de specificaties: u kunt op de prestaties van de Farmall A rekenen.

Bekijk ook eensNog vragen?