Contactgegevens

Kanaalweg 3a
8356VS Blokzijl
T: (0527) 29 12 98
info@denekkerenelzinga.nl
Facebook

Winkel

Bij De Nekker en Elzinga hebben we verstand van landbouw. We hebben alles in onze winkel wat de moderne boer nodig heeft. In onze landbouwwinkel kunt u terecht voor diverse agrarische producten.

Werkschoenen

Voor werkschoenen en laarzen voor op het land bent u bij ons aan het juiste adres. We verkopen werkschoenen van het merk Gri Sport en Dunlop. Veiligheid en comfort zijn even belangrijk bij ons.

Stal en erf gereedschap

Kwalitatieve en handige hulpmiddelen voor op en rond het erf. Kom kijken in de landbouwwinkel van De Nekker en Elzinga voor ons uitgebreide assortiment.

Hogedrukspuiten van Eurom

Voor het krachtig reinigen van tractors, machines, bestrating, muren enz. klaart u met onze hogedrukspuiten de klus. Ook voor het verwijderen van roest en verf biedt een hogedrukspuit uitkomst.

Gallagher rastering

Elektrische afrastering is een veilig en betrouwbare manier om de grenzen voor dieren aan te geven. Na het eerste contact met de Gallagher rastering mijdt het dier de aangegeven grenzen. Hierdoor neemt de levensduur van uw afrastering toe.

Tractor speelgoed modellen

Ideaal voor kinderen om mee te spelen: tractors die ‘net echt zijn’. Of een mooie aanvulling voor de verzamelaar. Van veel verschillende merken en types verkopen wij tractors en machines die op schaal gemaakt zijn. De modellen zijn tot in detail afgewerkt en hebben rubberen wielen.

Openingstijden

maandag tot vrijdag van 8.00 - 17.30 uur
zaterdag van 8.00 - 12.00 uur